ELTE BGGyK-TTK Gólyabál 2015 – Házirend

A belépőjegy megvásárlásával a rendezvény minden résztvevője jelen házirendet tudomásul veszi.

A rendezvény zártkörű, azon kizárólag az ELTE TTK és BGGyK hallgatói és partnereik, valamint meghívott vendégek vehetnek részt.

A rendezvényen mindenki a saját felelősségére vesz részt.

A rendezvény csak alkalomhoz illő ruházatban látogatható.

A rendezvényen mindenki köteles az általa okozott esetleges károkért felelősséget vállalni.

A rendezvényhelyszínre való belépést a biztonsági személyzet megakadályozhatja, ha ott a létszám elérte a helyszín befogadóképességének megfelelő létszámot. Elővételes belépőjegyek legfeljebb a rendezvény befogadóképességének megfelelő számban kerülnek értékesítésre.

Tudatmódosító szerek vagy alkoholos befolyásoltság alatt álló személyek a rendezvényt nem látogathatják, őket a szervezők eltávolíthatják a rendezvény területéről.

A rendezvény területére szigorúan tilos behozni: közbiztonságra különösen veszélyes tárgyat (szúró-, vágó-, ütőeszközt, gázsprayt, petárdát, rakétát, pirotechnikai eszközöket, fegyvert, vagy bármilyen, a testi épséget károsító tárgyat), 8 cm-nél nagyobb vágóélű kést, rugóskés, gázsprayt üvegtárgyat, szeszes italt, állatot (kivéve vakvezető kutya), valamint élelmiszert.

A rendezvény területére kábítószer behozatala és annak területén fogyasztása is szigorúan tilos!

Dohányozni csak az épületen kívül, az arra kijelölt helyen szabad!

A rendezvényen folyamatos orvosi ügyelet működik, esetkocsival.

A rendezvényen talált tárgyak az ELTE TTK Hallgatói Önkormányzat irodájában (1117. Bp. Pázmány Péter stny. 1/c) vehetőek át a rendezvényt követő két héten belül.

A rednezvényre történő belépéssel mindenki tudomásul veszi, hogy rendezvényről kép-, hang- és videófelvétel készül. A résztvevő továbbá kifejezett hozzájárulását adja, hogy a rendezvényen készült kép-, hang- és videófelvételeken felismerhető módon szerepeljen, valamint hogy ezek a felvételek a rendezvénnyel kapcsolatos kommunikációs csatornákon nyilvánosságra hozhatóak.

Mindenki, csak saját beleegyezésével nevesíthető, és semmilyen követeléssel nem léphet fel. A rendezvényen kép-, hang- és videófelvételeket csak a rendezők írásbeli beleegyezésével lehet készíteni!

A rendezvény területén a rendezők írásbeli engedélye nélkül tilos bármiféle kereskedelmi tevékenységet folytatni.

A rendezvény területén, és a rendezvény területén kívül történt balesetekért a rendezők felelősséget nem vállalnak.

A rendezvényen őrizetlenül hagyott értékekért felelősséget a rendezők nem vállalnak!

A büfékben 18 éven aluliakat, valamint ittas személyeket szeszes itallal nem szolgálunk ki.

Veszélyhelyzet esetén a biztonsági szolgálat képzett munkatársai segítenek a résztvevőknek, a balesetek elkerülése érdekében.

A rendezvényhelyszínen az Egyetem Etikai Kódexében megfogalmazott elvek az irányadóak. (Az Etikai Kódex elérhető az Egyetem honlapján: http://www.elte.hu/file/ELTE_Etikai_Kodex.pdf)

A rendezvény rossz idő esetén is megrendezésre kerül!

A műsorváltozás jogát a szervezőség fenntartja!

A házirend bármely pontjának megsértése a rendezvényről való kitiltást vonhat maga után.

Kellemes időtöltést kívánunk!